DIZAJN EKSTERIJERA

Ovih dana svi žele prostoriju na otvorenom u stilu dnevnog boravka, centralne sobe svakog doma.

Sjajna unutarnja uređenja, preslikavaju se na vrtove, pergole, sjenice, crne kužine, vanjske dnevne boravke u stilu ljetnih lounge barova. Potaknuti potrebom kretanja, druženja u određenom krugu ljudi, u jeku pandemije, zahvaljujući pametnom uređenju i novim dizajnerskim riješenjima, stavlja se novi naglasak na dizajn eksterijera.

Ovakav trend je indikativan jer svi gajimo univerzalnu čežnju za pronalaženjem novih načina povezivanja te se na taj način okrećemo sve više velikim eksterijerima kao najnovijem (ako ne i jedinom) načinu održavanja kontakta s bližnjima.

U mjesecima koji su usljedili mogli smo predvidjeti nove značajne prednosti takvih fleksibilnih struktura, montažnih paravana, zelenih zidova, fleksibilnih pomočnih objekta, privremenih vanjskih objekta te da će nadživjeti trenutnu krizu jer su se ljudi prilagodili praktičnim i restorativnim prednostima okupljanja na otvorenom. Sve prisutniji “street” restorani možda su najvidljiviji simbol trenutne fascinacije otvorenim arhitektonski zahvatima nastalim iz potrebe.

Zbog slobodnog protoka zraka vanjske građevine spojene s unutarnjim interijerima ispunjavaju važnu ulogu u svim životnim događanjima npr. vjenčanjima, koja upravo zbog ambijenta poprimaju svečani boho stil dekoriranja, zahvaljujući kojem se sve više koriste prirodni materijali i teksture, pretvarajući ih u nešto čarobno stopljeno s prirodom koja ih okružuje.

Oplemenite vaše vanjske prostore, privatne ili komercijalne u moderne eksterijere, kako biste bili u dodiru s prirodom te samim time dosta i opušteniji.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: