Property styling

Kako pripremiti i dekorirati nekretninu za uspješnu prodaju ili najam na način da se istaknu karakteristike i kvalitete samog prostor te se postigne neutralna privlačnost kod potencijalnih kupaca.

Konkurencija na tržištu nekretnina je velika, te kako biste postigli odgovarajuću cijenu prilikom prodaje svojeg stana, potrebno je naglasiti njegove kvalitete i karakteristike, prikazati ga u najboljem svijetlu da se istakne i bude prepoznatljiv u moru svih oglasa.

Za dobru fotografiju nekretnina mora biti uređena, a u tome vam mogu pomoći, dizajneri i stilisti interijera, dekorateri unutarnjeg uređenja, koji se bave tzv. property stylingom te profesionalni fotografi koji će iz biranih kadrova izvući najbolje od vaše nekretnine i učiniti je oku privlačnom.

Efektni jastučići podižu svaku garnituru

Popularnost property stylinga u drugim državama i kontinentima već je duže vrijeme trend s uzlaznom putanjom i ostvaruje prodavateljima veću kupoprodajnu cijenu od tražene. Svakako je trend koji bih u dogledno vrijeme trebao zaživjeti i kod nas da bi nekretnine s potencijalom koji nije bio prepoznat do tada, postigle svoj maksimum i prikazale se u drugom svijetlu.

To je metoda kojom se uređuje interijer nekretnine namijenjene za prodaju ili najam, i na taj način pomaže kupcima zamisliti svoj život u tom prostoru.

Drveni paneli dekor

Moguće je da se vaš stan ne prodaje jer mu nedostaje taj “wow efekt, zato je property styling investicija koja svojim načinom dekoriranja prostora postiže brzo i vidljivo poboljšanje trenutnog stanja nekretnine, točnije esencijalni dio koji se istiće prilikom prezentacije klijentima za što uspješniju prodaju.

Minimalistićki pristup uređenja uz vječnu bijelu boju

Trošak te medote koja se smatra budućom investicijom je u prosjeku 1-3% prodajne cijene, no naravno ovisi i o budžetu, mogućnostima i željama vlasnika. U konačnici će vas ipak koštati manje nego snižavanje cijene nekretnine koja nije privukla potencijalne kupce kroz duže vrijeme, čija je nekretnina već dugo na tržištu, klijentima koji su snizili cijenu već nekoliko puta, vlasnicima nekretnina sa zastarjelim interijerom te investitorima i izvođačima koji žele imati izložbeni stan kako bi potaknuli prodaju.

Detalji su ti koji čine interijer

Kako bi se postigao efekt cijele usluge stilisti će radije upotrijebiti raspoloživu opremu i namještaj, umanjujući na taj način troškove. Uz minimalne intervencije i ulaganja te uz neke korekcije postići zadivljujuće rezultate!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: