About

Studio design Armerun

Nudimo usluge stilista unutarnjeg uređenja interijera, koji dizajnira, organizira i dekorira domove, privatne i javne prostore. Posvećeni smo stvaranju lijepog, bezvremenskog i funkcionalnog interijera koji reflektira vaš jedinstveni stil.

Vjerujemo da prelazak na sljedeće poglavlje u smislu kupnje nekretnine, renoviranje, opremanje, ne bi smio biti tako stresan! Mi riješavamo vaše probleme, zadržavamo mirnoću usred oluje, vaš smo tim koji će vas odvesti sigurno do cilja. Opušteni smo, smiješni, strpljijvi, pouzdani, odgovorni, posvećeni našim klijentima, odani, prizemni, savjesni i štitimo vaše interese.

Stvarajući ugodan i primamljiv interijer, prilagođavamo prostor potencijalnim kupcima, čime postižemo dodatnu vrijednost nekretnine. Stil i funkcionalnost ponekad je našim strankama teško uskladiti, zato mi dizajniramo i stiliziramo prostore koji nam služe za relaksaciju i rad.

Također smo odlučili pokreniti blog post o dizajnu interijera te vam na taj način približiti, vizualizirati možda naizgled neprivlačan prostor koji treba adaptirati i pretvoriti u toplu obiteljsku oazu! Slijedite naš blog i možda ćete pronaći inspiraciju za vaš dom iz snova. Pitate se što je na pomolu 2021? Pročitajte više o trendovima i savjetima na našem blogu, pratite nas!

%d blogeri kao ovaj: